Zadovoljstvo nam je najaviti webinar pod nazivom Uključiva podrška koji će se održati 31.8.2020. u 11:00 sati putem online platforme.Webinar je namijenjen stručnjacima koji rade s počiniteljima kaznenih djela te svima koji su zainteresirani za ovo tematsko područje.Naše gošće bit će Izv.prof.dr.sc. Anita Jandrić Nišević koja će predstaviti znanstveno utemeljeni pristup rada s počiniteljima kaznenih djela te predstavnica Kaznionice u Lepoglavi koja će predstaviti tretmanski rad s počiniteljima kaznenih djela.

Predviđeno trajanje webinara: 90 minuta

Prijava je moguća putem linka:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4n9jLjOgZYg2BCNO87XROEK-enpjfHp-ofNNaVJZUdtbmdA/viewform 

Webinar se održava u sklopu projekta Uključiva podrška koji je odobren i financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za sve dodatne informacije – javite nam mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.