18.11.2011. održan je Okrugli stol Radno mjesto prijateljsko za obitelj, u organizaciji Udruge roditelja Korak po korak u suradnji s portalom MojPosao i Hrvatskom udrugom poslodavaca. Okrugli stol održan je u sklopu projekta Vuk sit, koza cijela – Zadovoljan poslodavac, zadovoljan roditelj, zadovoljno dijete, s ciljem poticanja rasprave i donošenja preporuka za stvaranje radnog mjesta koje omogućuje uspostavljanje ravnoteže između poslovnog i obiteljskog života.
Na Okruglom stolu predstavljeni su rezultati istraživanja Ravnoteža privatnog i poslovnog života koje je proveo portal MojPosao, a predstavljene su i aktivnosti projekta Vuk sit koza cijela, brošura Radno mjesto  prijateljsko za obitelj, primjeri dobre prakse, kao i konkretne mjere koje doprinose stvaranju radnog okruženja prijateljskog za obitelj.
Sudionici Okruglog stola, predstavnici poslodavaca, sindikata, nadležnih institucija i organizacija civilnoga društva istaknuli su važnost ove teme kao i potrebu daljeg rada na razvoju radnog mjesta  prijateljskog za obitelj.