Osnovna škola Viljevo provodi CAP program već 12 godina, a ove godine, učiteljice Tomislava Brajdić i Zdenka Majdenić, eko skupina škole i članovi CAP tima, učenici te dio učitelja, krenuli su u zajednički projekt - "Želim živjeti zdravo i sigurno!". Započeli su sa sakupljanjem plastičnih čepova, u što su uključili sve učenike i dio učitelja škole Viljevo, a učiteljica Brajdić je uz pomoć učenika izradile lutke, simbole CAP programa, koje prikazuju djecu koja su SIGURNA, JAKA I SLOBODNA! Lutke su izložili povodom dana škole (23.05.), a višak prikupljenih čepova poslali su na prodaju s time da se prikupljen novac uplaćuje za liječenje malignih bolesti.

Udruga roditelja "Korak po korak" iznimno je ponosna da je CAP program mogao na ovaj način podržati ovu hvale vrijednu akciju i ovom prilikom zahvaljuje vrijednom CAP timu na dugogodišnjem doprinosu da djeca njihove škole budu sigurna, jaka i slobodna.