Dragi naši,

objavljen je program 3. CAP konferencije koja će se održati u Kulturno Informativnom Centru Gospić, 26. i 27. travnja 2018. godine.

Program možete preuzeti ovdje.

Veselimo se vašem dolasku i vidimo se u Gospiću!

Programski odbor poziva Vas da svoje aktivnosti na 3. Konferencije CAP pomagača Hrvatske prijavite do 10. travnja, 2018. godine.

Povratnu informaciju o odluci Programskog odbora o prihvaćanju prijave i uvrštavanju u  program Konferencije sudionici će dobiti do 15. travnja, 2018

Molimo da neovisno o prijavi radova, prijavite se za sudjelovanje na Konferenciji. To možete učiniti ovdje. Više detalja i sadržaja o Konferenciji možete vidjeti u kategoriji CAP program/CAP Konferencija 2018.

Program 3. CAP Konferencije biti će prvenstveno temeljen na aktivnostima prevencije na lokalnoj razini, na razini škole, susjedstva, suradnje različitih pojedinaca, institucija i organizacija, na razini zajednice. Vodilja za teme na ovoj razini je 2. cilj CAP programa:

• potaknuti lokalnu zajednicu na aktivno zalaganje za prevenciju nasilja u društvu, a posebno na prevenciju nasilja nad i među djecom.

Poštovane i poštovani, drage kolege i kolegice, prijatelji,

čast mi je i zadovoljstvo, osobno vas pozvati na 3. Konferenciju CAP pomagača Hrvatske!

Ove godine, imamo priliku, po prvi puta, održati CAP Konferenciju izvan Zagreba, točnije, u gradu Gospiću, 26. i 27. travnja, 2018. godine

Sve nas u Udruzi roditelja "Korak po korak" to iznimno veseli jer smo u više navrata, kroz provedbu različitih aktivnosti, edukacija, seminara, javnih događanja i tribina, uvijek imali osjećaj dobrodošlice i prijateljstva u tom gradu. Uopće ne sumnjam da će i sada, zahvaljujući partnerstvu s gradom Gospićem, suradnji s Kulturno Informativnim Centrom Gospić te podršci s terena od CAP koordinatorica za Ličko senjsku županiju – Lidije Bregant Jelić i Vesne Orešković i ovaj dvodnevni skup biti u ozračju prijateljstva i zajedničkog rada i učenja.

Prijavite i svoje sudjelovanje na KonferencijiRok za prijavu sudjelovanja na 3. CAP Konferenciji je 16. travnja 2018. godine i to možete učiniti ovdje. Još važnije, pozivamo sve vas, CAP pomagačice i pomagače da doprinesete raznolikosti i bogatstvu Konferencije, prijavite svoja izlaganja, postere ili nas iznenadite radovima učenika, roditelja, pojedinaca, organizacija u vašoj općini, gradu, selu a koji promiču nenasilje, toleranciju, zajedništvo. Više o prijavi radova možete vidjeti ovdje