Pozivamo sve prijatelje Udruge roditelja Korak po korak da nas podrže u kontinuiranim nastojanjima i djelovanju u području prevencije zlostavljanja djece kroz online glasovanje i sudjelovanje u dobrotvornoj kampanji i natječaju za donacije tvrtke IKEA pod nazivom „SAGOSKATT“.

U sklopu ovogodišnje dobrotvorne kampanje, uz kupnju nove linije plišanih igračaka iz obitelji SAGOSKATT, članovi IKEA FAMILY KLUBA mogu se društveno angažirati putem online glasovanja za udruge čije je djelovanje na različite načine usmjereno na povećanje dobrobiti djece u lokalnim zajednicama.

Ponosni smo da je i ove godine Udruga roditelja Korak po korak ušla u uži izbor te postala jedna od tri udruge finalistice donacijskog natječaja „SAGOSKATT“ koji IKEA provodi na globalnoj razini.

SAGOSKATT, koji je globalno usmjeren realizaciji prava djece na igru i razvoj, omogućit će Udruzi roditelja Korak po korak osvojiti donaciju koja će biti uložena u daljnji razvoj i provedbu programa prevencije zlostavljanja djece (Child Assault Prevention - CAP program) koji udruga već 20 godina uspješno provodi na području cijele RH. Riječ je o programu primarne prevencije zlostavljanja djece kojim djecu učimo samozaštitnim strategijama, prepoznavanju potencijalno opasnih situacija kao i reagiranju u slučajevima kada su im ugrožena prava i interesi.

Glasovanjem putem web stranice tvrtke IKEA molimo vas da podržite naše djelovanje na nacionalnoj i međunarodnoj razini kako bismo nastavili doprinositi provedbi te razvoju programa i inovativnih rješenja u području prevencije zlostavljanja djece.

Glasovati možete do 10. siječnja 2021. godine putem ovog linka:

Glasovati mogu svi članovi IKEA FAMILY KLUBA. Ukoliko još niste postali član IKEA FAMILY KLUBA, možete se učlaniti ispunjavanjem online obrasca ovdje:

Hvala vam na sudjelovanju i podršci!

Udruga roditelja Korak po korak

Fotografija preuzeta sa službene stranice IKEA Hrvatska: https://www.ikea.com/hr/hr/p/sagoskatt-plisana-igracka-slatkis-20491634/