25. travnja, u Kući Europe u Zagrebu s početkom u 09.30 sati, održati će se 2. CAP Konferencija. Ovo je drugi put unazad dvije godine da se na ovaj način iz cijele RH okupljaju članovi ove velike mreže od gotovo 500 aktivnih članova. Cilj Konferencije je predstaviti novosti vezano za provedbu sve četiri verzije programa - Predškolski, Osnovni, Teen i CAP za djecu s teškoćama te sve novosti vezano za kvalitetu i organizaciju provedbe i praćenja CAP programa. U sklopu CAP Konferencije imati ćemo priliku slušati i odlična izlaganja predstavnice Europskog socijalnog i gospodarskog odbora te predstavnice Saveza Društva "Naša Djeca" Hrvatska. Njihova izlaganja će se odnositi na napore na razini Europske unije te Ujedinjenih naroda vezano za inicijative da se nasilje nad djecom potpuno iskorijeni do 2030. godine.

Stoga, pozivamo sve CAP pomagače i pomagačice te CAP koordinatorice iz cijele Hrvatske da nam se pridruže i svojim iskustvima iz provedbe CAP programa doprinesu da CAP bude još bolji i kvalitetniji i time osiguramo da svako dijete bude slobodno od nasilja. Ljubazno molimo sve zainteresirane da redovito prate web stranice Udruge te društvenu mrežu: @UR.KpK gdje ćemo redovito donositi više informacija i sadržaja vezano za Konferenciju. Također, sve upite oko smještaja i puta možete nam postavljati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

CAP Konferencija sufinancirana je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade te Ministarstva znanosti i obrazovanja a provodi se uz podršku Europske komisije.

Za psihologe, članove Hrvatske psihološke komore Konferencija će biti bodovana.

Pozivnicu možete preuzeti ovdje

Program možete preuzeti ovdje

Prijavni list možete preuzeti ovdje