Udruga roditelja "Korak po korak" organizira besplatne seminare za edukaciju pomagača u Osnovnom CAP programu prevencije nasilja nad i među djecom. Po prvi puta organiziramo seminare u Virovitici i Garešnici i zbog toga smo jako uzbuđeni.

Seminar će se održati u OŠ Vladimira Nazora, Tomaša Masaryka 21 u Virovitici, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te u OŠ Garešnica, Kolodvorska 4 u Garešnici uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske. Oba seminara održati će se 24.03. i 25.03. 2017. godine prema priloženim Agendama.

Svrha ovih seminara je edukacija prosvjetnih djelatnika, stručnih suradnika i učitelja razredne nastave za CAP pomagače na području središnje Hrvatske.

CAP aktivnosti u školi realizira tim od 3 osobe, a, ovisno o veličini škole, na seminar se može uputiti i više djelatnika.

Prijavu s imenima sudionika molimo da pošaljete najkasnije do petka, 17.03.2017. godine elektronskim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sudionici dobivaju priručnik-kurikulum koji ih detaljno vodi kroz sve aktivnosti programa, kao i ostale potrebne materijale (brošure za roditelje, CD sa PPT predavanja za odrasle, materijal za školu). U cijenu kotizacije uključen je i topli obrok i osvježenje.

CAP program jedan je od najstarijih i najkvalitetnijih programa primarne prevencije nasilja nad i među djecom u svijetu, koji Udruga provodi u Hrvatskoj od 2000. godine uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa koje ga je verificiralo. Osnovni CAP program namijenjen je mlađoj školskoj djeci te se u pravilu provodi s učenicima 2. razreda.

Molimo zainteresirane da se jave na tel/fax. 48-55-578 ili ispunjene Prijavnice šalju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Budući je broj sudionika seminara ograničen, prijave će biti prihvaćene prema redoslijedu primitka.

Veselimo se vašoj prijavi!

Agenda Garešnica
Prijavnica Garešnica