Udruga roditelja "Korak po korak" poziva sve zainteresirane ravnateljice, stručne suradnice* i odgojiteljice vrtića Grada Zagreba te sjeverozapadnog dijela Hrvatske na seminar za primjenu Predškolskog CAP programa prevencije zlostavljanja djece

Seminar će se održati u petak, 27. i u subotu, 28. siječnja, 2017. godine prema priloženoj Agendi u prostorijama Dječjeg vrtića Medo Brundo, Dubrava 185, Zagreb.

Cilj seminara je steći znanja i razviti vještine za aktivno uključivanje u prevenciju zlostavljanja djece u zajednici. Evaluacije programa pokazala su da je CAP program u cijelosti primjenjiv i da rezultira izuzetno dobrim rezultatima, kao što su:

• primjerenost informacija sudionicima
  • visoka profesionalnost CAP voditelja
  • praktična primjenjivost radionica
  • zadovoljstvo roditelja što škola brine o sigurnosti djece proširujući svoju odgojnu funkciju
  • poticanje komunikacije djece i roditelja
  • uspješno usvojene osnovne strategije sprječavanja zlostavljanja djece
  • razvijene vještine primjene novonaučenih znanja i prevencijskih strategija.

Budući da radionice za djecu izvodi tim od 3 osobe molimo vas da se na seminar uključi dovoljan broj osoba kako bi se u vašoj ustanovi mogli Programom pokriti sve predškolske grupe.

Prijavu s imenima sudionika molimo da pošaljete najkasnije do petka, 20.01.2017. g. na fax. 01 4847 598 ili elektronskim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijavu možete preuzeti ovdje.

Na temelju vaših prijava poslat ćemo račun za uplatu kotizacije u iznosu od 600,00 kn po osobi koju treba uplatiti do početka seminara. Ukoliko se na ovu edukaciju upućuje tim od više osoba, sudjelovanje za četvrtu osobu je besplatno.

Sudionice dobivaju sav materijal neophodan za kvalitetnu provedbu aktivnosti programa koji se sastoji od priručnika "Nove strategije za sigurnu djecu", kompleta plastificiranih fotografija A3 formata, listova za evaluaciju, brošura za roditelje, CD sa power point prezentacijom predavanja za osoblje i roditelje, te dodatnih pisanih uputa i smjernica. U vrtiću je osiguran ručak prvog dana seminara te osvježenja za stanke. Za psihologe, članove Hrvatske psihološke komore seminar će biti bodovan.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na tel. 01/4855 578 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.